Apasa click pe ” Oferta in 5 minute ”

Suntem conduși de ambiția de a îmbunătăți continuu viața oamenilor.

Astăzi, grație cunostințelor aprofundate despre materiale și experienței vaste în tehnologii și procese de fabricație, suntem capabili să răspundem unui număr mare de nevoi cu soluții personalizate.

Vă oferim trei sisteme, adaptate nevoilor dvs. Mai multe detalii despre varianta CLASSIC.

Vă doriți un o temperatură confortabilă în locuința dvs., fără curenți de aer, indiferent de anotimp? Cu sistemul de încălzire prin pardoseală HAI INSTAL, puteți să vă bucurați de temperatura optimă, direct din pardoseală.

Clasic

Soluții de încălzire/ răcire în suprafețe pentru un ambient plăcut

Despre sistemul CLASIC de încălzire a suprafețelor

NEVOIE

Căldura, siguranța și protecția sunt nevoi umane de bază. Doar „a nu îngheța” nu este suficient. Vrem căldură în sezonul rece, fără curenți de aer, distribuție uniformă în spațiu și reglare individuală de temperatură pe camere – în mod ideal cu umiditatea potrivită – un alt criteriu important pentru bunăstare și o viață sănătoasă.

NOUA MEA LUME HAI INSTAL

Cu sistemul de încălzire prin pardoseală HAI INSTAL , beneficiați de o temperatură optimă în fiecare încăpere, în funcție de nevoile dvs. O climatizare interioară bine temperată face din casa Dvs. un loc protejat și confortabil pentru întreaga familie – oriunde, pe fiecare metru pătrat. Acesta oferă și posibilitatea unei răciri blânde în timpul verii – dacă doriți.

Termostatul de cameră vă permite să reglați temperatura individual pe camerele principale. Sistemul de încălzire prin suprafețe face posibilă păstrarea aceluiași nivel de confort, în ciuda scăderii temperaturii din cameră. Acest lucru nu numai că ajută la scăderea costurilor, ci și la menținerea umidității relative în timpul iernii la un nivel sănătos. Instalația dispare în pardoseală și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la radiatoarele care ocupă spațiu. Astfel creați mai mult loc pentru ideile de amenajare a spațiului Dvs. de locuit. Zonele supraîncălzite, curenții de aer și chiar și ridicarea prafului aparțin trecutului.

Materialul deosebit de rezistent, PE-Xa, al sistemului de încălzire a suprafețelor HAI INSTAL , a fost proiectat să reziste pentru generațiile viitoare și este extrem de sigur la exploatare – un stil de viață sigur și de înaltă calitate în noua Dvs. locuință.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Sistemele de încălzire a suprafețelor de la HAI INSTAL îndeplinesc cele mai înalte cerințe. De decenii HAI INSTAL a investit în asigurarea calității și cercetare în acest domeniu. Iată de ce componentele extrem de rezistente ale sistemului și țeava PE-Xa sunt rezistente – de-a lungul generațiilor.

O bună proiectare este condiție prealabilă si obligatorie pentru o exploatare confortabilă și eficientă din punct de vedere energetic. HAI INSTAL asigură împreună cu partenerii săi condiții optime cu sisteme de instalare sofisticate și cunoștințe solide de proiectare. O dimensionare și o reglare corectă din punct de vedere tehnic garantează că sistemul Dvs. de încălzire a suprafețelor asigură o putere de încălzire adecvată în toate zonele casei și că sistemul funcționează cât mai eficient și mai dinamic posibil.

Eficiența energetică deosebit de ridicată rezultă din trei factori. Căldura radiantă se simte mai caldă și pentru aceeași temperatură resimțită, vă permite să reduceți 2 °C până la 3 °C temperatura setată în casa Dvs. – ceea ce corespunde unor economii de aproximativ 10% din costurile necesare încălzirii. Sistemele de încălzire a suprafețelor sunt economice și au nevoie doar de apă cu temperatură de la 25 °C până la max. 40 °C. Acest lucru ajută pompele de căldură si centralele in condensație să atingă valori foarte eficiente.

Nu în ultimul rând, termostatele din încăperi permite distribuirea căldurii într-un mod uniform. În funcție de setările de la centrala termică sau pompa de căldură, nivelurile de temperatură din celelalte încăperi se ajustează automat conform cerințelor dvs. Un termostat pe nivel vă permite să setați temperatura Dvs. preferată în funcție de programul de utiliziare a sistemului de încălzire, chiar să reduceți temperatura în mod automat în timpul zilei sau să faceți ușor modificări ulterioare. Astfel, pentru asigurarea confortului termic, nu vor mai fi necesare ajustări manuale zi de zi la nivelul sursei termice sau la echipamentele de distribuție.

Smart

Vă oferim trei sisteme, adaptate nevoilor dvs. Mai multe detalii despre varianta SMART.

Despre sistemul SMART de încălzire a suprafețelor

NEVOIE

Căldura, siguranța și protecția sunt nevoi umane de bază. Doar „a nu îngheța” nu este suficient. Vrem căldură în sezonul rece, fără curenți de aer, distribuție uniformă în spațiu și reglare individuală de temperatură pe camere – în mod ideal cu umiditatea potrivită – un alt criteriu important pentru bunăstare și o viață sănătoasă.

NOUA MEA LUME HAI INSTAL

Cu sistemul de încălzire prin suprafețe de la HAI INSTAL experimentați căldură în cea mai plăcută formă. Cu varianta SMART vă bucurați de căldură radiantă nu doar din pardoseală, ci și din pereții selectați pentru un sentiment de confort mai ridicat și chiar mai multă eficiență energetică. O bună eficiență energetică la temperaturi scăzute face din casa Dvs. un loc protejat și confortabil pentru întreaga familie – oriunde, pe fiecare metru pătrat. Acesta oferă totodată o opțiune pentru o răcire blândă în timpul verii – dacă doriți.

Termostatul individual de cameră vă permite să reglați confortul în toate camerele de zi și dormitoarele conform nevoilor Dvs. principale. Sistemul de încălzire prin suprafețe face posibilă păstrarea aceluiasi nivel de confort, în ciuda scăderii temperaturii din camera. Acest lucru nu numai că ajută la scăderea costurilor, ci și la menținerea umidității relative în timpul iernii la un nivel sănătos. Instalația dispare în pardoseală și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la radiatoarele care ocupă spațiu. Astfel creați mai mult spațiu pentru a da curs ideilor de amenajare a spațiului Dvs. de locuit. Zonele supraîncălzite, curenții de aer și chiar și ridicarea prafului aparțin trecutului.

Materialul deosebit de rezistent, PE-Xa, al sistemului de încălzire a suprafețelor HAI INSTAL a fost proiectat să reziste pentru generații și este extrem de sigur la exploatare – un stil de viață sigur și de înaltă calitate în noua Dvs. locuință.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Sistemele de încălzire a suprafețelor de la HAI INSTAL îndeplinesc cele mai înalte cerințe. De decenii HAI INSTAL a investit în asigurarea calității și cercetare în acest domeniu. Iată de ce componentele extrem de robuste ale sistemului și țeava PE-Xa sunt rezistente – de-a lungul generațiilor.

O bună proiectare este condiție prealabilă si obligatorie pentru o exploatare confortabilă și eficientă din punct de vedere energetic. HAI INSTAL asigură împreună cu partenerii săi condiții optime cu sisteme de instalare sofisticate și cunoștințe solide de proiectare. O dimensionare și o reglare corectă din punct de vedere tehnic garantează că sistemul Dvs. de încălzire a suprafețelor asigură o putere de încălzire adecvată în toate zonele casei și că sistemul funcționează cât mai eficient și mai dinamic posibil.

Eficiența energetică deosebit de ridicată rezultă din trei factori. Căldura radiantă se simte mai caldă și pentru aceeasi temperatură resimțită, vă permite să reduceți 2 °C până la 3 °C temperatura setată în casa Dvs. – ceea ce corespunde unor economii de aproximativ 10% din costurile necesare încălzirii. Sistemele de încălzire a suprafețelor sunt economice și au nevoie doar de apă cu temperatură de la 25 °C până la max. 40 °C. Acest lucru ajută pompele de căldură și centralele în condensație să atingă valori foarte eficiente.

În varianta SMART, suplimentar față de suprafața pardoselii, se integrează țevi în suprafețele pereților selectați pentru a adapta în mod țintit fiecare cameră la nevoile individuale. Desigur, acest lucru înseamnă și o mai mare eficiență și, astfel, un confort sporit pentru Dvs.

Nu în ultimul rând, termostatul individual de cameră permite distribuirea căldurii într-un mod umiform. Cu sistemul SMART reglați temperatura dorita din incapere utilizand termostatele indivituale.

Premium

Vă oferim trei sisteme, adaptate individual la nevoile dvs. Mai multe despre varianta PREMIUM.

Despre sistemul PREMIUM de încălzire a suprafețelor

NEVOIE

Căldura, siguranța și protecția sunt nevoi umane de bază. Doar „a nu îngheța” nu este suficient. Vrem căldura în sezonul rece, fără curenți, distribuită uniform în spațiu și reglabilă individual – în mod ideal cu umiditatea potrivită – un alt criteriu important pentru bunăstare și o viață sănătoasă.

NOUA MEA LUME HAI INSTAL

Cu sistemul de încălzire prin suprafețe de la HAI INSTAL experimentați căldură în cea mai plăcută formă. În cazul sistemului de încălzire a suprafețelor PREMIUM, pe lângă suprafața pardoselii, se activează suplimentar și suprafețe ale pereților și plafoanelor. Suprafețele suplimentare asigură o experiență incomparabilă de căldură și cea mai bună eficiență energetică. Acesta oferă totodată o opțiune pentru o răcire blândă în timpul verii – dacă doriți

Sunteți înconjurat de o căldură radiantă uniformă. O climatizare confortabilă și comodă pentru întreaga familie – oriunde, pe fiecare metru pătrat. Cu ajutorul termostatului de cameră compatibil Smart Home de la HAI INSTAL puteți nu doar să adaptați fiecare încăpere la senzația Dvs. de confort de la termostat, dar puteți face acest lucru confortabil și de pe smartphone-ul Dvs. Deoarece, indiferent unde vă aflați, temperatura din încăperile Dvs. de locuit este controlabilă printr-un simplu click.

Sistemul de încălzire prin suprafețe face posibilă păstrarea aceluiași nivel de confort , în ciuda scăderii temperaturii din cameră. Acest lucru nu numai că ajută la scăderea costurilor, ci și la menținerea umidității relative în timpul iernii la un nivel sănătos.

Instalația dispare în pardoseală și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la radiatoarele care ocupă spațiu. Astfel creați mai mult spațiu pentru ideile de amenajare a spațiului Dvs. de locuit. Zonele supraîncălzite, curenții de aer și chiar și ridicarea prafului aparțin trecutului.

Materialul deosebit de rezistent, PE-Xa, al sistemului de încălzire a suprafețelor HAI INSTAL a fost proiectat să reziste pentru generații și este extrem de sigur la exploatare – un stil de viață sigur și de înaltă calitate în noua Dvs. locuință.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Sistemele de încălzire a suprafețelor de la HAI INSTAL îndeplinesc cele mai înalte cerințe. De decenii HAI INSTAL a investit în asigurarea calității și cercetare în acest domeniu. Iată de ce componentele extrem de robuste ale sistemului și țeava PE-Xa sunt rezistente – de-a lungul generațiilor.

O bună proiectare este condiție prealabilă și obligatorie pentru o exploatare confortabilă și eficientă din punct de vedere energetic, în fiecare cameră. HAI INSTAL asigură împreună cu partenerii săi condiții optime cu sisteme de instalare sofisticate și cunoștințe solide de proiectare. O dimensionare și o reglare corectă din punct de vedere tehnic garantează că sistemul Dvs. de încălzire a suprafețelor asigură o putere de încălzire adecvată în toate zonele casei și că sistemul funcționează cât mai eficient și mai dinamic posibil.

Eficiența energetică deosebit de ridicată rezultă din trei factori. Căldura radiantă se simte mai caldă și pentru aceeasi temperatură resimțită, vă permite să reduceți 2 °C până la 3 °C temperatura setată în casa Dvs. – ceea ce corespunde unor economii de aproximativ 10% din costurile necesare încălzirii. Sistemele de încălzire a suprafețelor sunt economice și au nevoie doar de apă cu temperatură de la 25 °C până la max. 40 °C. Acest lucru ajută pompele de căldură și centralele în condensație să atingă valori foarte eficiente.

În varianta PREMIUM, suplimentar față de suprafața pardoselii, se integrează țevi în suprafețele pereților și plafoanelor selectate. Desigur, acest lucru înseamnă și o mai mare eficiență și, astfel, un confort sporit pentru Dvs.